• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Şırnak'taki çatışmalarda 1 polis yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak'ta sisin dağılmasıyla devam edilen operasyonda PKK ile girilen çatışmada bir polisin yaralandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde şehrin tamamında etkili olan yoğun sisten dolayı operasyonlara ara verilirken, öğle saatlerinde sisin etkisini kaybetmesiyle beraber başta çukur ve barikatların bulunduğu Yeşilyurt, Bahçelievler Mahallesi olmak üzere Dicle, Cumhuriyet, Gazipaşa ve İsmet Paşa mahallerinde silah ve patlama sesleri yükselmeye başladı.

Çukur ve barikatların olduğu Yeni Mahalle'de PKK'liler ile kolluk kuvvetleri arasında çıkan çatışmada bir polis yaralandı.

Yaralanan polis zırhlı araçla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na konuşlandırılan tanklar, Yeşilyurt Mahallesindeki çukur ve barikatlara atış yaparken, Çakırsöğüt 1. Jandarma Tugay Komutanlığı’na konuşlandırılan tanklar ise Bahçeli evler mahallesindeki çukur ve barikatları atış altına aldı. Şehrin tamamında silah ve patlama sesleri yükseliyor.

Ayrıca kirpi tipi zırhlı araçlarla 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na ve Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando tugayına askeri sevkiyatın yapıldığı görüldü. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir