• DOLAR 32.539
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2455.17
  • ...
Anne ile kızı kazada hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde otomobil ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 51 yaşındaki Hülya Altunlu ile 18 yaşındaki kızı Ece Altunlu hayatını kaybetti. Kazada 15 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan Hülya Altunlu (51) idaresindeki 31 AP 063 plakalı otomobil, Hurşit Dağı mevkisinde Abdulkadir Güneş'in kullandığı 80 AR 563 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Hülya Altunlu ile kızı Ece Altunlu ve minibüsteki bulunan 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Gaziantep`teki çeşitli hastanelere kaldırıldı.  Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan anne Hülya Altunlu ile kızı Ece Altunlu, sabah saatlerinde, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

Kazada minibüste yaralanan 15 kişi tedavilerinin ardından taburcu edilirken, hayatını kaybeden anne ile kızının cenazeleri ise otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Anne ile kızının cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir