• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
İntihar girişimini meraklı gözlerle izlediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana şehir merkezinin en işlek güzergâhında bulunan bir binanın 5`inci katına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Eşi ile yaşadığı sorunlar yüzünden ölmek istediğini ileri süren 30 yaşlarındaki genç, polisin ikna çabaları ve annesinin olay yerine gelmesinin ardından intihar teşebbüsünden vazgeçti.  Çevredekilerin ise intihar girişimini telefonlarına kaydetmek için adeta yarışması dikkat çekti.

Olay merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi`nde bulunan Çukurova İşhanı`nda meydana geldi. Adının Emrah olduğu belirtilen 30 yaşlarında bir kişi çalıştığı alışveriş mağazasının karşısında bulunan, 5 katlı Çukurova İşhanı`nın çatı katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ile CANKUR ekibi sevk edildi. Çakmak Caddesini trafiğe kapatılırken olası atlamaya karşı güvenlik önlemi alan CANKUR ekipleri, aşağı şişme çadır açtı. Polis de genci ikna için yanına giderek görüşmeye başladı.

Bu sırada caddede toplananlar ise meraklı gözlerle olup biteni izlerken bir yandan da olayı saniye saniye telefonlarına kaydettiler.

Polisin görüştüğü esnada ara ara ayaklarını aşağı sarkıtan genç bir yandan da sigara içti. Yaklaşık 1 saat süren intihar girişimi, gencin annesinin olay yerine gelmesinin ardından son buldu. Adı Emrah olduğu belirtilen gencin, eşi ile arasındaki sorunlar nedeniyle intihara kalkıştığı iddia edilirken aşağı indirilen genç, ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. (Ayhan Kaya-İLKHA) 
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir