• DOLAR 34.281
  • EURO 37.709
  • ALTIN 2907.788
  • ...
Vedat Turgut Malatya`da partilileriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ve beraberindeki heyet Malatya il teşkilatını ve bazı STK`ları ziyaret etti.

İlk olarak geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastanede yatan HÜDA PAR üyesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Turgut, daha sonra yaptığı faaliyetlerle Malatya`da adından sıkça söz ettiren Hayrın yolcuları Derneğini ziyaret etti.

STK ziyareti sonrası HÜDA PAR Malatya İl Binasında partililerle bir araya gelen Turgut, parti üyelerine yönelik bir seminer verdi.

“Hedefimize ulaşmamız için çalışmalı çabalamalıyız”

HÜDA PAR`ın referansının İslam olduğunun unutulmaması gerektiğini belirten Turgut, üyelerinden bu hususa dikkat etmeleri hatırlatmasında bulundu.

Turgut, “Referansımız İslam`dır demekle şunu bilmemiz gerekir; Biz bunu söyleyen ilk parti olmamız hasebiyle yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyüktür. Bu uğurda genç, yaşlı, kadın, erkek her bir üyemize büyük sorumluluklar düşmektedir. Her bir üyemiz üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek durumdadır. Zira bu hedefimize ulaşmamız için çalışmalı, çabalamalıyız.  Bu hususta en büyük yükümlülük yine gençlerimize düşüyor. Bu hayır işini daha ileriye taşımak sizin göreviniz ve sorumluluğunuzdur.” dedi.  

“Sorumluluk duygusu içinde hareket etmeliyiz”

HÜDA PAR olarak 81 il ve ilçelerin tamamında çalışma yürütme gayreti içerisinde olduklarını belirten Turgut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her bir teşkilat görevlimiz ziyaretlerde bulunmalı, işi omuzlamalı ve sorumluluk duygusu içinde hareket etmelidir. Her bir kardeşimiz kendisini iyi yetiştirmeli, ihtiyacımızın olduğu alanlara yönelmeli ve inandığı hak davasını daha ileriye taşımaya gayret etmelidir.”

Kısa konuşmasının ardından güncel meselelere dair partililer tarafından sorulan soruları cevaplayan Turgut, ziyaretlerinin ardından Malatya'dan ayrıldı. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir