• DOLAR 34.249
  • EURO 37.626
  • ALTIN 2909.206
  • ...
Esrar ve sigara kaçakçılarına baskın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da son iki gün içerisinde yapılan yol arama ve kontrollerde, piyasa değeri 23 bin TL olan 3 bin 840 paket değişik markalarda kaçak sigara ve 23 kilo 470 gram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Batman`dan Diyarbakır`a seyahat etmekte olan özel otomobilde yapılan arama ve kontrollerde otomobilin bagaj ve arka koltuklar üzerinde piyasa değeri yaklaşık 23 bin TL olan toplam 3 bin 840 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirildiğini bildirdi.

Açıklamada, “ Batman`dan Diyarbakır`a götürülmeye çalışılan kamyon kasası içerisinde 104 adet kulak küpesi olmayan eksik evrakla sevkinin yapıldığı tespit edilen küçükbaş hayvan ele geçirilmiş ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından idari para cezası kesilmiştir.” denildi.

Açıklamada ayrıca, Batman`dan Diyarbakır`a yolcu taşımacılığı yapan otobüsün bagaj bölümünde bir yolcuya ait eşyalar içerisinde 23 kilo 470 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

Olaylarla ilgili yakalanan bir zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.  Diğer 3 şüpheli şahıs hakkında ise soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. (İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir