• DOLAR 34.3
  • EURO 37.459
  • ALTIN 2922.608
  • ...
`Batman Yaşanabilir Bir Şehir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Valisi Ahmet Turhan makamında yaptığı basın toplantısında sorunlar olmasına rağmen Batman`ın yaşanabilir bir şehir olduğunu söyledi.

 

Bir ilde valinin belediye başkanı ile bir araya gelmesinin önemli olduğunu ve bazı yerlerde bu bir araya gelmemeden kaynaklanan sorunlar olduğunu veya sorunların o şekilde büyüdüğünü belirten vali Turhan, "Tabi ki bunlar bölgenin bilinmemesi sorunların birileri tarafından, batı tarafından bilinmemesinden kaynaklanıyor. Maalesef özellikle Batman doğru bilinmiyor. Burada hepimize iş düşüyor Batman büyük bir şehir, Batman güzel bir şehir. Batman Güneydoğu`daki herhangi bir ilden daha huzursuz daha fazla teröre muzdarip olan bir şehir değildir. Batman güzel bir şehir Batman yaşanabilir şehirlerden biri" şeklinde konuştu.

 

Batman olarak hiçbir sorunumuz yok, her şey çok iyi demediklerini dile getiren vali Turhan, "İşsizlikte çok önemli noktadayız. Sıkıntı açısından eğitimde sıkıntılarımız var. Sağlıkta önemli sıkıntılarımız olabilir ama Batman potansiyeli olan bir şehir Batman dinamik bir şehir eğer hatalar yapmazsak duygularımıza kapılıp sınırlarımızı daraltmazsak Batman her açıdan potansiyeli olan bir şehir ben buna inanıyorum" ifadelerini kullandı.
 
Muhyeddin Beyca - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir