• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Öksüz kardeşlere yardım eli uzatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`ın Kozluk ilçesine bağlı Uzunyazı köyü Uğurlu Mezrasında yaşlı ninelerinin yanında ikamet eden 7 öksüz kardeşe yardım eli uzatıldı.

Annelerini kaybetmelerinin ardından babalarının da kendilerini terk etmesiyle ortada kalan 7 kardeşe, Batman TEİAŞ tarafından yardım yapıldı.

İdari İşler Müdürü İlhan Baran, Sosyal İşler, Muhasebe ve Satın Alma Şefleriyle ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret ettiklerini belirterek, öksüz çocuklara güzel bir gelecek sunmak için ellerinden gelen her türlü desteği hem kurum olarak hem de şahsi imkânlarıyla sunacaklarını dile getirdiler.

Öncelikli olarak evin tadilatı ve çolukların bakım ve gıda ihtiyaçları giderileceklerini belirten Baran, aileye çok yakın olacağını ifade etti. Baran, “Bu hayra dâhil olmamıza vesile olan asıl kampanya sahipleri köy öğretmeni Muhbet Hocaya, ilçede görevli Sümeyye hocaya ve birde bunlardan haberdar olmamı sağlayan Çankırı`dan gönül dostum Bekir Oruç hocama teşekkür ederim.” dedi.

6 yıl önce annelerini kaybeden yaşları 7 ila 15 arasında değişen 7 kardeş, babalarının da evi terk etmesiyle ortada kaldı. Batman`ın Kozluk ilçesine bağlı Uzunyazı Köyü Uğurlu Mezrasında ikamet eden Gökalp ailesinin tek geçim kaynağı ise onların yanında yaşayan babaannelerinin dulluk maaşı. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir