• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
"Her Öğrenciye Bir Fidan" projesi start aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son yıllarda yeşil alan sıkıntısı yaşayan Batman`a nefes aldıracak bir proje hayata geçirildi. 2. Eğitim Bölgesinde bulunan 43 okula 22 bin 120 adet fidan Orman İşletme Müdürlüğü ile yapılan ortak projeyle start aldı.

2. Eğitim Bölge Okullarından TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi`nde gerçekleşen “Her Öğrenciye Bir Fidan”  projesi törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Orman İşletme Müdürü Eray Karahan, Toç Bir Sen Şube Başkanı Mehmet Sıddık Aslanlı ve bölgede bulunan diğer okul müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Törende bir konuşma yapan Orman İşletme Müdürü Eray Karahan; “Böylesine duyarlı bir çalışmadaki amacımız yeşil bir Batman oluşturmaktır. Bunu okullarda öğrencilerimizle başlatmış bulunuyoruz. Dilerim bu sevgi gönülden gönülle yürüyerek çoğalır ve bizde hedefimiz olan yeşil Batman` a kavuşmuş oluruz.” dedi.

Törende ayrıca kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu; “2. Eğitim Bölgemiz yeşillendirme alanında adeta liderlik yapmakta.  Orman Bölge Müdürlüğünün de okullarla işbirliği içerisinde her öğrenciye bir fidan desteği için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Fatıma Zehra İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla fidan dikme törenine geçildi. (İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir