• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Van`da siyer sınavında 55 kişi dereceye girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde bu yıl 5`incisi düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Van`da yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı sınavda 55 kişi dereceye girmeyi başardı.

Yapılan siyer sınavında birinci kategoride 97 doğru, 3 yanlış ile Van birincisi olan Sevcan İçen, dizüstü bilgisayar kazanırken, kentte umre ödülü kazanan olmadı.

Van`da gerçekleşen siyer sınavını değerlendiren Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörü Recep Karabulak, “31 Ocak Pazar günü Türkiye geneli yapılan siyer sınavına Van`dan sınava dâhil olanların sayısı 3 bin 122 kişi oldu. On binlerin girdiği bu sınava toplamda bin 59 kişiye ödül verilecek. Van`da ise dereceye girip ödül alacak kardeşlerimiz 55 kişidir. İşin aslında bu sınava girenlerin tümü yarışmayı kazandılar. Peygamber Efendimiz (sav)`den bir nebzede koklatmışsak en büyük bahtiyar addediriz kendimizi. Tekrardan bu yarışmada sınava katılan emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim nebiyi zişan efendimizin yolundan ayırmasın şefaatinden mahrum etmesin inşallah.” diye konuştu. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir