• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Genel Sekreteri Yavuz Hilvan`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan`a geldi. Yavuz, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Hilvan ilçe Başkanı Bedih Çifçi ile birlikte ilçedeki kurum ve esnaflara ziyarette bulundu.

Yavuz ve beraberindeki heyet, Hilvan Milli Eğitim Müdürü Mehdi Tugut, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Himet İpar, Eğitim Birsen Temsilciliği Başkanı Mehmet Altun, Toprak ailesi, umreciler ve esnafları ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü ve Eğitim-Birsen`e yaptığı ziyaretlerde HÜDA PAR`ın Eğitime bakış açısını ve hedeflerini anlatan Yavuz, HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporunu da kurum amirlerine takdim etti.

Yavuz daha sonra Hilvan Ziraat Odası Başkanı Himet İpar`ı Ziyaret etti. İlçenin mevcut tarımsal sorunlarıyla ilgili bilgi alan Yavuz, daha sonra Türkiye`nin tarımsal politikalarındaki eksiklikleri dile getirdi.

Yavuz, “Bölge tarımsal konuda yeterli imkânlara sahiptir ve bunun değerlendirilmesi konusunda biz gereken raporları hazırlayıp yetkililerle paylaştık.” dedi.

Hilvan`ın tanınmış ailelerinden Toprak ailesini ziyaret eden Yavuz, , Kürtçe yaptığı konuşmada, “HÜDA PAR olarak halka verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Şunu demiştik:  Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızın arasında olacağız. Bu nedenle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.

Umre ziyaretinden dönen HÜDA PAR üyesi Mehmet Atakaya`yı da ziyaret ettikten sonra ilçenin ileri gelen kanaat önderleri ve halkla bir araya gelen Yavuz, şöyle konuştu:

“Yüzyıldır İslam düşmanları bu toplumu ifsat etmek için ellerinden gelen bütün imkânlarını kullandı ve bugün toplumdaki gençliğin geldiği durum bunun bir göstergesidir. Biz Müslümanlar olarak İslam düşmanlarının ifsat ettiği bu toplumu ifsat edildiği yerden başlayarak tekrardan imar etmek zorundayız.”  (Ramazan Şefkatli- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir