• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sabah Namazları Hatimle Kılınacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Seyhan Müftülüğünde görev yapan Hafız İmam-Hatiplerle bir toplantı yapan Seyhan Müftüsü Halil Uzun, Seyhan ilçesinde her gün değişik camilerde hatimle sabah namazı kıldırmayı planladıklarını söyledi.

Müftü Uzun, "Ticaretle uğraşan insanlar daha fazla satış yapmak için her dönem bir yenilik ortaya koyuyorlarsa ve müşteri memnuniyetini ön plana alıyorlarsa biz de din hizmeti veren Din Gönüllüleri Eğitim sevdalıları olarak çağa, teknolojiye ve insanların duygu ve düşüncelerine ayak uydurmak ve bu araçları amacımız doğrultusunda kullanmak zorundayız. Esas hedef tüm kitlelere değişik bir şekilde din hizmeti servisini en iyi, en nazik ve en çekici bir şekilde yapabilmek olmalıdır. Bizim için ideal olan Allah`ın rızasını kazanarak cemaat memnuniyetidir. Biz Diyanet Camiası olarak Din Hizmeti servisi yapan Din Gönüllüleriyiz" dedi.

Müftü Uzun sözlerine şunları ekledi: "Artık Seyhan`ımızda her gün bir camimizde sabah namazı hatimle kılınacaktır. 26 Aralık Pazartesi gününden itibaren haftanın yedi günü değişik camilerde kılınacak hatimle namaz programı şu şekilde olacaktır.

Pazartesi: Hacı Cumali Öztürk Camii-Makam Camii- Kıbrısşehitleri Camii-
Salı :Mahmudiye Camii- Salihbosna Camii-
Çarşamba:Yeşilevler Camii - Karabucak Camii-
Perşembe: Gülek Camii - Çifte Minare Camii-
Cuma:Sabancı Merkez Camii-
Cumartesi:Ulu Camii-
Pazar: Ahmet Özel Türkay Camii-
Cemaatımızı bu günlerde ve bu camilere bekliyoruz."dedi.

Ayhan Kaya - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir