• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
EMİTT fuarında Mardin'e ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te katılan Mardin Valiliği, En Başarılı Fuar Promosyonu”  ödülüne layık görüldü.

EMİTT Turizm Fuarı’nın çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten Mardin Kültür Turizm İl Müdürü Alaattin Aydın, "EMİTT Turizm Fuarı’nda bu yıl da iddialı hazırlanmıştık. Tanıtım çalışmalarımıza yeni bir vizyon kazandırdık. 4 gün süren EMİTT Turizm Fuarı’nda ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösterdi. Aynı şekilde medya dünyası da standımıza yoğun alaka gösterdi. Öte yandan İstanbul başta olmak üzere il dışında yaşayan Mardinli hemşerilerimiz standımıza gelerek takdirlerini dile getirdiler. Gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Çok kültürlü ve çok dilli tarihi kentin sahip olduğu marka ürünleri ve yöresel lezzetleri ve tüm değerleri ile son yıllarda önemli bir tanıtımın çalışması yapıldığına çeken Aydın,  "EMİTT Fuarı’nda birbirinden güzel çalışmalar ekip halinde yapıldı. Mega şehirler ve büyük firmalar arasından birincilik ödülünün Mardin standına verilmesi bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir