• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şehidin cenazesi köyüne götürülüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin`in Silifke ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü 23 Nisan Tesisi`nde kampta olan öğrencilerin içerisinden PKK`li bir grubun saldırısı sonucu katledilen 11`inci sınıf öğrencisi Cafer Gizli`nin cenazesi, ailesi tarafından Çınar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Karacadağ bölgesinde bulunan Kubık (Bulutçeker) köyüne defnedilmek üzere uzun bir konvoy eşliğinde götürüldü.

Adana Adli Tıp Morgu`na kaldırılan Cafer Gizli`nin cenazesi, otopsisinin tamamlanmasının ardından 23.15 sıralarında cenaze aracına alınarak Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerine götürüldü. Burada yaklaşık 5 saat beklendikten sonra Diyarbakır`dan gelen ailesi tarafından teslim alınan Gizli`nin cenazesi, Diyarbakır`a geldi.

Diyarbakır`da sabah saatlerinde Nevruz meydanında Şehit Hüseyin Gizlinin yakını ve sevenlerinden oluşan binlerce kişi Adana`dan gelen konvoyu bekledi. Gelen konvoyla beraber yakınları ve sevenleri Kubık (Bulutçeker) köyüne gitmek üzere yola çıktı. (M. Sıddık Bilge/Hamza Adıyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir