• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Kıraathaneye kumar baskını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da polis tarafından, kumar oynandığı belirtilen bir kıraathaneye baskı düzenlendi. Yapılan baskında  bir kişi gözaltına alınırken kıraathanede çok sayıda kumar aleti de ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kumar oynandığı tespit edilen ve kıraathane olarak faaliyet gösteren işyerine operasyon yapıldığı bildirildi.

Baskında, kumar oyunu için oluşturulmuş bir düzenek, kumar topları, tombala kartları, oyunlarda kullanılan çeşitli sayıda çay pulu, 1 adet rakamları yansıtmada kullanılan kamera, muhafaza altına alınmış 5 adet televizyon, ayrıca 2 adet bidon içerisinde bin 500 gram esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada, iş yerinde bulunan 17 kişiye 5326 sayılı Kabahatler Kanunun 34. Maddesi gereği 219`ar TL idari para cezası verildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, işyeri sahibi 2 şüpheli kişi ile işyerinde çalışan 2 şüpheli kişi hakkında, “Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama” ve “Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Ticaretini Yapma” suçlarından adli işlem başlatıldığı ve şüpheli kişilerden birinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

İşyerinde bulunan ve üzerinde bir 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilen bir kişi hakkında ise adli işlem başlatıldığı belirtilen açıklamada, işyerinde bulunan kişiler hakkında ise yapılan GBT sorgusu neticesinde çeşitli suçlardan, hakkında arama kararı bulunan bir şahsın yakalandığı ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir