• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Hisarcıklıoğlu` Sorunları Hep Beraber Paylaşacağız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Şırnak Ticaret Ve Sanayi Odasının düzenlediği Vergi Rekortmenleri Ödül Törenine katılmak üzere TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu, TOBB Başkan Yardımcısı Faik Yavuz ve Fahrettin Akyıl ile gazeteci yazar Yavuz Donat önce Batman havaalanına iniş yaptı.

Burada kendilerini karşılayan BATSO Yönetim Kurulu Başkanı, Üyeleri ve personeli ve karşılamaya gelen çok sayıda isimle karşılıklı görüşmeler yapıldı. Dile getirilen sıkıntılar dinlenildi. Bu çerçevede Günay Basut, Hisarcıklıoğlu`na Basut Kolejinin Batman`da açacağı çeşitli Meslek Liselerinin TOBB ETÜ Üniversitesi bünyesinde kurulması içerikli projenin bulunduğu bir dosya sundu.

Oldukça verimli, sıcak ve samimi geçen kısa görüşmeler esnasında Nasıroğlu Hisarcıklıoğlu`na Batman Ticaret Ve Sanayi Odasının Faaliyetlerinden, Organize Sanayi Bölgemizin mevcut durumu, üye ve işadamlarımızın yaşadığı bir takım sıkıntılardan da söz ederken aynı zamanda kendilerini yakın bir tarihte düzenlenecek olan Batman Vergi Rekortmenleri Ödül Törenine de davet etti.

Kısa ziyaret sonunda basına açıklama yapan Hisarcıklıoğlu "Bugün Şırnak Ticaret Ve Sanayi Odamızın düzenlemiş olduğu Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni münasebetiyle Batman`a geldik. Batmanda Ticaret ve Sanayi Odası yeni başkanımız Osman Nasıroğlu`nu hem seviyoruz, hem de aktivitesinden oldukça memnunuz. Bu Batman`a büyük bir kazanç olarak geri dönecektir. Batman Ticaret Ve Sanayi Odasının gerek kendi içinde gerek Ticaret Borsası gibi diğer kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah yakın zamanda Batmanda tekrar beraber olup Batmanın sorunlarını hep beraber paylaşacağız." Şeklinde konuştu.

Daha sonra BATSO başkanı Osman Nasıroğlu ile birlikte heyet, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden temin edilen helikopterle Şırnak`a Vergi Rekortmenleri Ödül Törenine gitmek üzere hareket etti. Aynı gün akşam yemeğinden sonra saat 16.30`da Batman`dan ayrıldılar.

Veysi Demir-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir