• DOLAR 32.579
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2460.243
  • ...
Kızıltepe ÇATOM'da sertifika töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçesindeki Çok Amaçlı Toplum Merkezinde (ÇATOM) da 23 farklı branşta açılan 30   kurstan başarı ile tamamlayan 165 kadın kursiyere sertifika verildi.

Sertifika törenine Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, ÇATOM çalışanları ile kursiyerler katıldı.

ÇATOM Müdürü Leyla Onur Yanar törende yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, sunum eşliğinde ÇATOM’daki faaliyetleri ile SODES kapsamında kabul edilen “Geleceğim Elimde” projesinin tanıtımını yaptı.

Sertifika töreninde  konuşan Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan ise, bu tür etkinliklerde bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şöyle dedi:

“İçinde bir heyecan taşıyan geleceği inşa etmek isteyen ÇATOM ile ADEM merkezleri gibi kadın ve erkek fırsat eşitliğini yakalamaya yönelik bu tür faaliyetleri yürüten kuruluşlara gelmek bizde ayrı bir mutluluk ve heyecan yaratıyor. Medeni memleketlerin önemli bir göstergesi de, elbette ki kadın ve erkek fırsat eşitliğinin ne derecede yakalanmış olduğudur.     Tabi memleketimizde her geçen gün bu anlamda müsbet gelişmeler oluyor. Biz de bunları bir bir takip ediyoruz. Tabi ÇATOM merkezimizin faaliyetleri ile ilgili burada bir sunum bizlere takdim edildi. Gördük ki hakikaten toplumun ihtiyaç duyduğu,   özellikle dezavantajlı gurubu içerisindeki kadınlarımızın ihtiyaç duyduğu bir çok konuda çok güzel etkinlikler, faaliyetler burada yapılıyor. Ben tüm emeği geçen  katılımcılara şükranlarımı sunuyorum tebriklerimi iletiyorum. “ dedi.

Konuşmalardan sora kursiyerlere kursiyerlerin sertifikalarını Kaymakam Ali Güldoğan, Kamu Kurum müdürleri ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri verdi.(Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir