• DOLAR 32.593
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2456.414
  • ...
Batman`da dehşete düşüren cinayet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da dehşete düşüren bir cinayet yaşandı. 65 yaşındaki Suriyeli kadın evinde boğazı ve bilekleri kesilmiş halde bulundu. Polis, kadına ait altınlar ile bazı değerli eşyaların çalındığını belirterek olayın bir hırsızlık vakıası olabileceğini ifade etti.

Edinilen bilgilere göre olay, bugün saat 14.00 sıralarında Aydınlıkevler Mahallesi 1221 sokaktaki bir evde meydana geldi. Alışveriş için dışarı çıkan kadının çocukları, eve döndüklerinde zili çalmalarına rağmen kapının açılmadığını görünce yardım istedi. Kadının çocukları, kapı açıldıktan sonra anneleri Fahriye Derviş`in boğazı ve bilekleri kesilerek feci bir şekilde öldürüldüğünü görünce sinir krizi geçirdi.

Daha sonra Suriyeli kadının ailesi ve yakınları, durumu öğrenmeleri üzerine olayın yaşandığı evin önünde toplandı.

Olay yerine gelen polis, evde incelemelerde bulundu. Evde yapılan ilk incelemede, kadına ait 2 bilezik, 2 yüzük ve bir adet küpenin ve bazı değerli eşyaların çalındığını, cinayetin hırsızlar tarafından işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

Savcının oley yerinde yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. (M. Sait Çelik-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir