• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman`da 3 işyeri kül oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`ın Kozluk (Hezo) ilçesinde çıkış nedeni belirlenemeyen yangında, 3 işyeri içindeki eşyalarla birlikte küle dönerken,  işyerlerinin üstünde bulunan 1 daire de çıkan yangında zarar gördü

Edinilen bilgiye göre yangın, gece yarısı Tepecik Mahallesi Sağlık Kent Caddesinde meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangında yan yana bulunan Sağlık Kent Satış Ofisi, Dilan Tuhafiye ve Çeyizlik ile Yüksel İnternet Cafe, içerisindeki eşyalarla birlikte küle döndü. Ayrıca işyerlerinin üstünde bulunan bir daire de yangından zarar gördü.

İtfaiye ekiplerinin geç müdahalesinden dolayı yangının büyüdüğünü ve büyük tahribat yaşandığını savunan işyeri sahiplerinden Mehmet Savaş, “Gece 12.00 sıralarında yangın çıktı. Hemen 150-200 metre ilerde bulunan itfaiye ekiplerine haber verildi. Yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerinin deposunda su bulunmadığından yangın söndürülemedi. İtfaiye ekipleri gidip birkaç saatte tekrardan su getirene kadar alev daha da büyüdü ve 3 işyerinin kül olmasına, 1 dairenin de ciddi anlamda zarar görmesine neden oldu. Eğer zamanında müdahale olsaydı belki de bu kadar işyeri küle dönmüş olmazdı.” diye tepki gösterdi.

İtfaiye ekiplerinin görevlerini yerine getirememelerinden yakınan işyeri sahipleri, işyerlerini henüz yeni açtıklarını ve binlerce lira zararlarının olduğunu ifade ettiler.

Olayla ilgili işyeri sahiplerinin ise İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadelerinin alındığı öğrenildi.

Öte yandan polis, işyerlerinin kundaklanmış olabileceği ihtimaline karşı olay çevresinde bulunan kamera görüntülerini incelemeye aldı. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir