• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
AK Parti'li bakanların defileye katılması tepki çekti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zeugma Mozaik Müzesi’nde 8’inci Büyükelçiler Konferansı kapsamında yarı çıplak kadın mankenlerin de yer aldığı “Kutnu Kumaşı” defilesi düzenlendi. Defileyi AK Partili bakan ve milletvekilleri de izledi.

Defileyi Gaziantep’te bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de davetliler ile birlikte izlediği görüldü.

Toplumun dini değerlerinin örf ve adetlerinin hiçe sayıldığı defilelere defalarca Gaziantep’teki STK’ların tepkisine rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür etkinlikleri ısrarla düzenlemesi veya destek vermesine anlam verilemiyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Aralık ayında da yine aralarında Büyükşehir Belediyesi’nin de yer aldığı Türkiye Atletizm Fedarasyonu işbirliğiyle düzenlenen Gaziantep'in sömürgeci Fransız işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, “Gaziantep Kurtuluş Koşusu” adı altında yarı çıplak kadın ve erkek atletlerin yer aldığı sözde kurtuluş koşusu düzenlenmesi STK’lar tarafından tepkiyle karşılanmıştı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir