• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Eker: Çözümün Takipçisi Olacağız
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker ve Vali Mustafa Toprak Başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi ve Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesinin sorunları masaya yatırıldı.

Haber Diyarbakır: KCK Operasyonunda 40 Gözaltı
PKK`nin üst yapılanması olan KCK`ye yönelik olduğu iddiasıyla 7 ilde operasyon düzenlendi. En az 40 kişi gözaltında.

Diyarın Sesi: Diyarbakır`da OSB Sorunları Masaya Yatırıldı
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi`nin (OSB) sorunları masaya yatırıldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, hafta sonu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Vali Mustafa Toprak başkanlığında OSB ve Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi`nin sorunlarının masaya yatırıldığı bildirildi.

Güneydoğu Güncel: DİHA`ya KCK Baskını
KCK operasyonları kapsamında, Dicle Haber Ajansı`nın (DİHA), içlerinde Diyarbakır`ın da bulunduğu 7 ildeki bürolarında arama yapıldı. Aramaların ardından polis bürolardaki dokümanlara el koyarak incelemek üzere merkeze götürdü.

Gazete Diyarbakır: Mevlana`nın Hoşgörü ve Sevgini Anlatıldı
Diyarbakır Valiliği ve Dicle Üniversitesi Rektörlüğü işbirliğiyle "Mevlana İnsan Sevgisi ve Hoşgörü" konferansı düzenlendi.

Güneydoğu Ekspres: Diyarbakır`da Kas Hastaları Artık Tedavi Görebilecek
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Kas Hastalıkları Merkezi açıldı. Hastane Başhekimi Yağmur, "Merkezimizde tanı ve tedavi uygulanmaktır. İlerleyen günlerde, laboratuarımızı açıp, biyopsi de yapabileceğiz" dedi.

Haber Panorama: `PKK Medyası` İddiasıyla Toplu Gözaltı
Özgür Gündem gazetesi, Dicle Haber Ajansı, Etik Ajans, Gün Matbaası ve Demokratik Modernite`nin aralarında olduğu özgür basın organları bir bütün olarak hedef alındı, onlarca gözaltı var.

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir