• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2459.879
  • ...
Gaziantep`te Çocuklara Silah Doğrulttular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP-Gecen cuma günü sabah erken saatlerde evlerine yapılan eşzamanlı operasyonda gözaltına alındıktan sonra Adana`da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan mütedeyyin vatandaşların yakınları, yapılan baskın tutuklamaların bir zulüm olduğunu söyledi. Tutuklamalara isyan eden mütedeyyin vatandaşların yakınları, " Yakınlarımızın İslam`ı yaşamaktan başka bir suçları varsa bize söylesinler bizde bilelim" ifadelerini kullandı.

"Çocuğum Sadece Kur`an Okumaya Gidiyordu"
Gözaltına alınan Ahmet Çoban`ın annesi Şükrüye Çoban, çocuğunun hiçbir suçunun olmadığını belirterek, "Benim çocuğum sadece Kur`an öğrenmeye gidiyordu, evimize bir terör yuvasına girilir gibi girdiler.Küçük çocuklarımızın psikolojisi bozuldu.Çocuğum Kur`an öğrenmekten başka bir şey yapmadı. Başka bir suçu varsa bize söylesinler." dedi.

Silahları Çocuklara Doğrulttular
Yapılan zulümlere son verilmesini isteyen Şehmus Sarı`nın kız kardeşi ise; Operasyonlar sırasında Polis`in çocuklara silah doğrulttuğunu belirterek "Sabahın erken saatlerinde hiçbir hukuk gözetmeden uzun namlulu silahlarla evlerimize sanki bir teröriste baskın yapar gibi girdiler. Silahları çocuklara dahi doğrulttular, Çocuklar çok kortu. Ayakkabılarıyla üzerinde namaz kıldığımız halılarımıza bastılar. evimizi dağıttılar." İfadelerini kullandı.

Şefik Mert-İLKHA
 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30583.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30584.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir