• DOLAR 34.468
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2995.421
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - 20 Aralık Salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

İpekyol Gazetesi: Kaçak Kullananlar Yandı
Kaçak elektrik kullanımının en yaygın il olduğu öne sürülen Urfa için Enerji Bakanlığı düğmeye bastı. Bakanlık, Türkiye`nin değişik illerinden 30 ayrı ekip il merkezi ve ilçelerde operasyon düzenleyecek.

SSPE Hastası Çocuklar Ölümle Baş Başa
Sağlık Bakanı`na ulaşmak isteyen SSPE hastası yakınları kendilerine engel olan Osman Güzelgöz`e tepki gösterdi. Kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından saatlerce beklemelerine rağmen aileler geri gönderildi.

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Araba Taşıyan Tır Köprüden Uçtu
Gaziantep`ten gelen ve lüks otomobilleri taşıyan bir tır, hızını alamayınca Balıklıgöl Devlet Hastanesi önündeki köprülü kavşaktan alt geçide uçtu. Tünelden geçen bir otomobilin de altında kaldığı kazada 3 kişi ağır yaralandı.

Bir Kan Davası Daha Sona Erdi
Bir dizi gezi ve açılışlar için Şanlıurfa`ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, aralarında husumet bulunan iki aşireti, kan davasını önlemek için barıştırdı.

GAPGündemi Gazetesi: Çelik: Çağ Bilgi Çağıdır
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Çağ bilgi çağı, bilgiyi kim üretirse bilgiyi kim iyi kullanırsa, kim nitelikli insana dönüştürürse o ülke önde olan ülke olacaktır. Kim üretemez, kullanamaz, nitelikli insana dönüştüremezse anlayın ki o ülkelerde geri kalmış olan ülkeler olacaklardır "dedi.

Otomobil Yüklü Tır Köprüden Uçtu
Şanlıurfa`da otomobil yüklü TIR`ın, önünde sürüklediği araçla köprülü kavşaktan düşmesi sonucu, 4 kişi yaralandı.

Mehmet Demir - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir