• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Hilvan`da trafik kazaları: 1 ölü 7 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`nın Hilvan ilçesinde bir aracın buzlanmadan dolayı kayarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, çocuğun annesi ve babası yaralandı. Öte yandan Hilvan-Şanlıurfa karayolunda 17 aracın karıştığı zincirleme kazada ise 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Diyarbakır`dan Hilvan`a gitmekte olan Eşref Kale yönetimindeki plakası öğrenilemeyen araç, öğlen saatlerinde buzlanmadan dolayı kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı.

Kazada, otomobilde bulunan 4 yaşındaki Rabia Kale hayatını kaybetti. Ölen çocuğun annesi Hülya Kale ile babası Eşref kale yaralandı. Yaralılar Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesi olduğu belirtilen Hülya Kale`nin, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma hastanesine kaldırdığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden Rabia`nın cesedi otopsi için Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

17 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza, Hilvan-Şanlıurfa karayolunun 16`ncı kilometresinde Gap Havaalanı yakınlarında saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Yolda oluşan buzlanmadan dolayı 17 aracın birbirine çarpması sonucu kaza oluştu. Meydana gelen zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza yerine yakın olan inşaat işçilerinin trafik ve sağlık ekipleri gelene kadar yaralılara yardım ettikleri belirtildi.

Kazada yaralanan 5 kişi ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle uzun bir süre trafiğe kapanan yol, Karayolu ve itfaiyenin ekiplerinin gelmesiyle tekrar trafiğe açıldı. (Ramazan Şefkatlı - İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir