• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Selam-Der`den Depremzedelere Ziyaret!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Yaşanan depremlerin ardından Türkiye`nin pek çok yerinden sivil toplum kuruluşları depremzedelerin acılarını paylaşmak ve maddi ve manevi yardımda bulunmak için Van`a geliyor.

Muş Selam-Der de gönüllülerinden oluşturduğu bir heyeti depremzedelerin durumunu incelemek, maddi yardımlarda bulunmak ve manevi yönden destek vermek amacıyla Van`a gönderdi.

Çeşitli incelemelerde ve ziyaretlerde bulunan dernek gönüllüleri Basın Çadırını da Ziyaret etti. Dernek gönüllüleri adına konuşan İnan Sur, "Muş Selam-Der`den depremzede kardeşlerimizi ziyaret etmek için geldik. Hem maddi hem de manevi destek vermek için geldik. Derneğimizin gönderdiği yardımları da getirdik. Bir gözlemimiz de şu oldu: Yardım çalışmalarında bulunan kardeşlerimizin başkalarının dertlerine ve sıkıntılarına çözüm olmaya çalışırken kendilerinin ihmal edildiğini, kimsenin onların dertleriyle, ihtiyaçlarıyla ilgilenmediğini, çok sıkıntılı olduklarını gördük. Yapılan yardım çalışmalarının çok güzel organize edildiğini, dağıtıldığını gördük. Allah`u Teâlâ daha büyük musibetlerden hepimizi muhafaza etsin" dedi.

Yanlarında getirdikleri çeşitli ikramları da dağıtan dernek gönüllüleri incelemelerde bulunmak üzere Basın Çadırından ayrıldılar.

Mahmut Aytekin - İLKHA
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30505.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30506.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30507.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir