• DOLAR 34.274
  • EURO 37.515
  • ALTIN 2900.536
  • ...
Mardin`de 14 PKK`li öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin ve Dargeçit ilçeleriyle ilgili yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Nusaybin ve Dargeçit ilçelerinde 14 PKK`linin öldürüldüğü açıklandı.

Dargeçit ilçesinde sokağa çıkma yasağının başladığı11 Aralık`tan beri 12 PKK`linin öldürüldüğü belirtilen açıklamada, 2 PKK`linin da yaralı olarak yakalandığı kaydedildi.  

Güvenlik güçlerine yönelik 38 adet roketatarlı saldırının düzenlendiği ifade edilen açıklamada, PKK`liler tarafından 6 adet tuzaklanmış bombanın imha edildiği bilgisi verildi.

Futbol ve voleybol topu içerisine yerleştirilmiş 6 adet el yapımı bombanın polise atıldığı belirtilen açıklamada,  yine 6 adet perde/branda ve 2 adet barikatın kaldırıldığı aktarıldı.

Açıklamada ayrıca, icra edilen operasyonlar esnasında 5 polis ve 4 vatandaşın da yaralandığının bilgisi paylaşıldı.

Nusaybin ilçesinde ise 2 PKK`linin öldürüldüğü belirtilen açıklamada, güvenlik güçlerine yönelik 2 roketatarlı saldırı düzenlendiği ve bir adet el yapımı bombanın atıldığı ifade edildi.

Nusaybin`de 4 adet perde/brandanın kaldırıldığı belirtilen açıklamada, icra edilen operasyonlar esnasında bir vatandaşın yaralandığı kaydedildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir