• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: `` Vuslata Eriyoruz ``
Mevlana`nın 738. Vuslat Yıldönümü Uluslar arası Anma Törenleri`nin son gecesi Şeb-i Arus bugün binlerce insanı bir araya getirecek.

Yeni Meram: `` Düğün Gecesi ``
Hz. Mevlana`nın 738. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri bugün önemli konukların katılacağı, düğün gecesi olarak adlandırılan Şeb-i Arus töreniyle sona erecek.

Merhaba: " Daha İyisi Olmalı "
Türkiye İhracatçılar Meclisi`nin kayıtlarına göre Konya`nın ihracatı arttı. Konya, 15 ilin sıralandığı listede 1 milyar 79 milyon 893 bin dolar ihracat ile 14. Sırada kendine yer buldu.

Memleket: " Bugün Düğün Gecesi "
Bugün 17 Aralık… Bugün Şeb-i Arus… Ölümü düğün gecesi olarak değerlendiren ve Allah`a kavuşmak olarak gören Mevlana`nın hayata gözlerini yumduğu gün…

Anadolu Manşet: " İnsanlık Hoşgörüde Birleşiyor "
7 Aralık`tan bu yana on binlerce misafiri ağırlayan Mevlana kenti Konya, bugün Vuslat`a eriyor. Dünya`nın farklı ülkelerinden binlerce insanı hoşgörüde birleştiren Hz. Mevlana`nın `gel` çağrısı her geçen yıl biraz daha fazla karşılık buluyor.

Yeni Konya: `` Bugün Düğün Gecesi ``
Evrensel sevgi anlayışı, insanlığa verdiği mesajları ve tasavvufa katkılarıyla ariflerin gönüllerinde 750 yıldan bu yana yaşayan Mevlana, tüm dünyaya iyilik ve sevgi mesajları vermeye devam ediyor.

M.Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir