• DOLAR 32.356
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2391.011
  • ...
WEB hosting ihtiyaçlarınız sektörün en iddialı yerli firmasında!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birçok insanın hevesli bir şekilde giriş yaptığı web dünyasında hem içerik odaklı hem de ürün ve hizmet satışı ile ciddi gelirler elde etmek mümkün, ancak bunun öncesinde ihtiyacınız nedir? Web sitesi kurulumunda, bir alan adı yani domain ve bunun dışında hosting hizmeti almanız yeterli olacak. Bunun için yabancı firmalar hizmet sunuyor, ancak kaliteli hizmet için, Türkçe paneller ve anında destek için size yerli hosting ve domain firması önerebiliriz. İşte hosting paketlerinde, bayi ve dedicated hosting, wordpress ve joomla özel hosting paketlerinde ve alan adı satışında Türkiye`nin en iddialı firması…

Domain arayanlar: Milyonlarca alan adı saniyesinde, tek tıkla sizin!

Alan adı satışı konusunda yerli firmalar arasında en çok tercih edilen merkezlerden birisi olan Hosting.com.tr firması, .com, .net ve .org uzantıları başta olmak üzere birçok uzantı ile domain bulabileceğiniz bir bilişim firması. Domain satın almanın da dışında bir webmasterın en çok ihtiyaç duyduğu konularında başında gelen domain transferi, farklı firmalara domain transfer etmek ve yurt dışındaki domain firmasından domaini yerli firmaya transfer etme seçenekleri bu sitede sizi bekliyor. Domain kontrolleri ve domain who is hizmetleri de aynı zamanda Hosting.com.tr ile karşımıza çıkan özelliklerden.

20 TL`den başlayan fiyatlarla internete adım atın

Domain satın almak için belge hazırlamanıza, ya da farklı yerlere başvurmanıza asla gerek yok. Türkiye`nin en büyük yerli domain ve hosting firmaları arasında yer alan, binlerce müşterisine kaliteli hizmet sunan Hosting.com.tr ile domain satın alırsanız çok uygun fiyatlarla siz de internet dünyasında kendinize yer bulmuş olabilirsiniz! Bir domain ile, bir internet sitesi sahibi olarak milyarlarca kişiye hitap edebilir, içeriğinizden Google Adsense ya da diğer reklam modelleri ile kolay bir şekilde para kazanabilir, ya da ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tüm insanlara sunabilirsiniz!

En kaliteli ve en uygun hosting paketleri

Domainin dışında web sitelerinizin barındırılması için hosting ihtiyacı söz konusu. Hostingin önemi ne kadardır, hostingin en uygununu alayım diye düşünmeden önce hostinginizin hem hız hem de güvenlik bakımından önemli olduğunu belirtmekte fayda var. Hosting fiyatları hem dedicated hem de bayi hosting bazında, en uygun fiyatlarla Hosting.com.tr`de. Hosting taşınmasının da ücretsiz hizmet olarak sunulduğu bu sitede, birçok kişi birkaç sitesini, ya da onlarca sitesini barındırıyor! Wordpress ya da Joomla gibi içerik yönetim sistemlerine entegre edilmiş, Türkçe panele sahip çok kolay hosting yönetim sistemleri de, cPanel entegreli hosting sistemleri, hem geniş bant genişliği hem de sınırsız trafik seçenekleri, yüksek disk alanı ile sizi bu platformda bekliyor!

Bu haberler de ilginizi çekebilir