• DOLAR 32.496
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2421.8
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Çökme Tehlikesi Bulunan Binalar Yıkıldı
Bağlar`ın Muradiye ve 5 Nisan Mahallelerinde bulunan biri 5, diğeri 4 katlı iki binanın yıkımına başlandı. Geçtiğimiz günlerde çökme tehlikesine karşı belediye tarafından boşaltılan binaların, ana gövdeden ayrılarak yan yatan balkon ve merdiven kısımları Bağlar Belediyesi ekiplerince geçici olarak güçlendirilmişti.

Haber Diyarbakır: Diyarbakır Karanlık Günler Yaşıyor
Diyarbakır`da kış mevsiminde yaşanan elektrik kesintileri Diyarbakır halkını sokağa döküyor. Diyarbakır`ın hemen hemen genelinde baş gösteren elektrik kesintileri özellikle merkez Bağlar ilçesini vuruyor. Elektriğin olmamasından dolayı çok mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar, bu kesintiler nedeniyle hiçbir elektronik eşyayı kullanamadıklarını, evlerinde ve iş yerlerinde kullanacak ne bir elektronik eşya ne de bir cihazlarının kalmadığını dile getirdiler.

Diyarın Sesi: Savcı ile Tartıştı 41 Gün Tutuklu Kaldı
Diyarbakır`da, trafikte yol verme yüzünden Cumhuriyet Savcısı Abdülaziz Taş ile tartışan 28 yaşındaki Cengiz Tekin`in savcıyı silah ve bıçakla tehdit ettiği iddia edildi. `Hakaret, tehdit, yaralamaya teşebbüs, mala zarar verme ve trafiği tehlikeye atma` atma suçlamasıyla tutuklanan Tekin, 41 gün cezaevinde kaldıktan sonra ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güneydoğu Güncel: Van`a Diyarbakır Mahallesi
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, depremin vurduğu Van ve Erciş`e Diyarbakır`dan önemli ölçüde konteyner gönderildiğini söyledi.

Güneydoğu Ekspres: Diyarbakır`da 4 Ton Sahte Bal Ele Geçirildi
Diyarbakır Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nce gerçekleştirilen denetimde, `bal` diye satılmak istenen 4 ton glikoz ele geçirildi. İşyeri sahibi hakkında, `toplum sağlığını tehdit ettiği`` ve `kamuoyunu yanılttığı` gerekçesiyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir