• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman İl Müftüsü göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar’ın başka bir göreve atanmasıyla boşalan İl Müftülüğüne atanan eski Kayseri Talas ilçe Müftüsü Turgut Erhan göreve başladı.

Batman İl Müftüsü  Erhan göreve başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Öncelikle Yüce Rabbimden en büyük dua ve niyazım, mesuliyeti çok ağır, ancak şerefi çok büyük olan bu vazifede bir an olsun istikametten ayırmamasıdır. Yardım ve desteğini üzerimizden eksik etmemesidir. Sevdiği ve hoşnut olduğu işleri yaparak rızasını kazanabilmektir.” dedi.  

Din hizmetlerinde metodunun, Kur’an-ı Kerim ve Hz. Peygamberin (sav) rehberliği ve çağlarüstü örnekliği ışığında olacağını hatırlatan Müftü Erhan, “En önemli vazifemiz, hem bu dünyada hem de ahirette ebedi kurtuluş ve saadete erebilmek için, Din-i Mübin-i İslâm’ın rahmet çağrısıyla günümüz insanını buluşturma yolunda var gücümüzle çalışmaktır. Her zaman olduğu gibi bugün de niyet ve gayretlerimize yön veren, duygu ve düşüncelerimizin beslendiği en temel kaynak, hiç şüphesiz Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Hz. Peygamberin (sav) Sünnet-i Seniyyesidir.” ifadelerini kullandı.  

Müftü Erhan son olarak, “Başta bu şerefli görevi ifa eden bütün din görevlileri olmak üzere Batman’ımızda yaşayan tüm kardeşlerimi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir