• DOLAR 34.236
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2920.514
  • ...
Gençler kıyamda... Okul bahçesinde toplu namaz kıldılar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İmam Hatip Okullarından sevindirici haberler gelmeye devam ediyor...

Bir dönem namaz kılanların öcü gibi gösterildiği, başörtülülerin okullara alınmadığı, İmam Hatipler ve Meslek Liselerinde katsayı zulmünün uygulandığı Türkiye'den, özgürlükler adına umut vaat eden Türkiye'ye gelindi.

İlahi okuyan çocuların e-muhtıralara konu edildiği, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan gibi İslam düşmanlarının Müslüman kimlikli öğrencileri alenen hedef aldığı dönemden, tüm okullara Kur'an, Siyer, Temel Dini Bilgiler, Arapça vs. derslerin konulduğu, ortaokullara kadar başörtüsünün serbest bırakıldığı normalleşme dönemine geçiş yapıldı.

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ KIYAMDA

4+4+4 eğitim sistemi ile birlikte yeniden yıldızı parlayan İmam Hatip okulları ise başarıdan başarıya koşmayı sürdürürken, güzide etkinliklerle de adını duyurmaya devam ediyor.

Bunlardan biri de Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi...

Okulda kurulan Namaz Platformu'nun teklif ve organizesi ile dün öğlen namazı 'toplu hâlde' okul bahçesinde kılındı.

Bu manzara muhtemelen Sözcü, Oda TV, Aydınlık, Birgün ve Sol gibi İslam karşıtı gazete ve haber portallarını çılırtacak; belki bizim bazı ezik İslamcılar da 'ne gerek vardı' diyecek; ama örnek teşkil etmesi ve normalleşmenin yaygınlaşması adına paylaşıyoruz o görüntüleri...

İşte İmam Hatip Nesli, İşte dindar gençlik:

Bu pırıl pırıl gençlerin yetişmesinde emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyoruz.

Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin öğrencilerini de, 'Selam İmam Hatiplim, selam senin nuruna' diyerek selamlıyoruz.

Yeni Akit

Bu haberler de ilginizi çekebilir