• DOLAR 34.19
  • EURO 37.86
  • ALTIN 2905.056
  • ...
Batmanlı öğrencilerden Kızılay'a kan bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

‘Geleceğin kan bağışlayıcılarını kazanımı projesi’ kapsamında Raman Anadolu Lisesi öğrencileri Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Raman Anadolu Lisesi’nde kurulan kan toplama aracı ile ilgili bilgi veren Kızılay yetkilileri, Batman’da pilot okul olarak belirlenen 4 okuldan biri olan Raman Anadolu Lisesi’nde önceki gün bilgilendirme semineri verildiğini, bugün ise okul bahçesinde kurulan kan bağışı aracıyla öğrencilere yönelik kan bağışlama kampanyası düzenlendiğini ifade etti.

Herkesin, kan bağışında bulunma konusunda daha duyarlı olmaya davet eden öğrenci Yusuf İpek, “Bazı hastalara acil kan ihtiyaçlarının karşılanması için Kan verdik çok mutluyuz. Kana ihtiyaç duyan biz de yakın akrabamız da olabilir. Batman’ın kan ihtiyacını karşılamak için  herkesi kan vermeye ve bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum.” dedi.

Kan bağışında bulunan öğrencilerden Muhsin Emre Karabulut ise şunları söyledi: “Okulumuzda Kızılay tarafından önceki gün bilgilendirme yapıldı. Bugünde yapılan kan toplama kampanyasına kan vererek destek verdik. İnsanların acil kan ihtiyaçlarını karşıladığımız için çok mutluyuz. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını ve kan bağışında bulunmalarını istiyoruz.”  (M. Sait Çelik – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir