• DOLAR 32.446
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.847
  • ...
Vali Koçak Kızılay'a kan verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek vererek kan bağında bulundu.

Kan bağışında bulunduktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Koçak, Kızılay’a kan bağışı yapmanın bütün insanlığa kan bağışı yapmak olduğunu söyledi.

Vali Koçak, “Kızılay, sadece Türkiye'de değil, Türkiye dışında kimin kana ihtiyacı varsa aynen devletimiz ve milletimiz gibi oraya koşup gerekse kan, gerekse diğer alanlarda yardımlarını yapıyor. Dolayısıyla Kızılay'a kan vermek kan bağışı yapmak insanlığa kan bağışı yapmak anlamını taşıyor. Kan vermek aynı zamanda sünnettir diye biliyorum. Dolayısıyla kan verince hem sünnet işlemiş oluyoruz, hem sağlığımıza faydalı bir iş yapmış oluyoruz, hem de insanlığa faydalı bir iş yapmış oluyoruz. Herkese, hem sağlıkları açısından hem de insanlığa faydalı olmak açısından kan vermeyi tavsiye ediyorum. Bütün kan veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bütün kardeşlerimizi, vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum.” dedi.

Mardin İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Mardin İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran ve polisler de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir