• DOLAR 32.462
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2440.71
  • ...
Yapıcıoğlu: Elimizi taşın altına koymaya hazırız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapıcıoğlu, Diyarbakır`dan ulusal yayın yapan Rehber TV`de canlı yayınlanan “Rehber`de Gündem” programında gazeteciler Yunus Emiroğlu ve Fikret Özkan`ın sorularını yanıtladı.

Bir soru üzerine Kürt meselesinin çözümü konusunda sorumluluk almaya hazır olduklarını belirten Yapıcıoğlu, “Şimdi yeniden ‘Milli Birlik ve Kardeşlik süreci…` deniliyor. Bu acaba 2009`a geri dönmekmidir, yoksa ileriye doğru atılmış bir adım mıdır? Veya yepyeni bir süreç midir? Bunu zaman gösterecek. Eğer hükümet geçmişte yapmış olduğu hatalardan ders çıkarmışsa ve gerçekten bu sorunu çözmek istiyorsa, elbette sorunun çözümü noktasında biz kendi omuzlarımıza düşen yük neyse onu taşımaya, elimizi bu taşın altına koymaya, üzerimize düşen sorunluluğu yerine getirmeye hazırız.” dedi.

Yapıcıoğlu`nun, 1 Kasım seçim sonuçlarından Başkanlık Sistemi`ne, Türkiye`nin Dış politikasından PKK sorununa, Yeni Anayasa'dan HÜDA PAR'ın neden 1 Kasım seçimlerine katılmadığına kadar pek çok konuda önemli değerlendirmelerde bulunduğu programın videosunu sizlerle paylaşıyoruz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir