• DOLAR 34.109
  • EURO 38.001
  • ALTIN 2819.82
  • ...
HÜDA PAR heyetinden Konak`ın ailesine taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, ilçe başkanları ve partililerden oluşan kalabalık bir heyet, uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Nusaybin Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Medeni Konak'ın  Açıkköy mahallesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.     

Geçtiğimiz Çarşamba günü Mardin'in Nusaybin ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken  uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden  Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Medeni Konak`ın ailesine ziyaretine HÜDA PAR Mardin  İl Başkanı  Şehmus Akman ile ilçe  Artuklu ilçe Başkanı İsmail Çevik, Artuklu İlçe Başkan Yardımcısı Abdulkadir Gümüş, Kızıltepe İlçe Başkan Yardımcısı Şehmus Karaalp, Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan ve Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağırman ile parti üye ve gönüllülerinden oluşan kalabalık bir heyet katıldı.

HÜDA PAR heyetini Konak`ın  babası Mustafa Konak kapıda karşıladı.   HÜDA PAR heyetinden Şehmus Karaalp taziye ziyareti sırasında  kısa bir sohbet yaptı. 

Sohbetin ardından HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Akman aileye  başsağlığı  dileklerinde bulunarak, Medeni Konak 'a Allah'tan rahmet,   ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi.

Maktulün babası  Mustafa Konak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Baba  Mustafa Konak ve yakınları, taziye ziyaretinin bitiminde HÜDA PAR heyetini kapıya kadar uğurladı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir