• DOLAR 34.163
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 09 Aralık Cuma Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `İnsan Yetiştirilmesi Üzerine Konferans Verildi`
Bireylerin yetiştirilmesi üzerine anlatımın yer aldığı konferans, Üniversitenin Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından düzenlendi.

`Kış Tedbirlerinizi Aldınız mı?`
Kış aylarını yaşadığımız bugünlerde, Batman`da gece hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrederken, yaşanabilecek don olaylarına karşı tedbirli davranmaları gerekiyor.

Batman Barış Gazetesi; `Baraj`da Su Seviyesi Düştü!`
Batman Barajında son günlerde elektrik üretiminin artmasıyla göl hacminde su seviyesinin düştüğü öğrenildi.

`Özel Hastaneleri Yoğunluk Bekliyor`
Şimdiye kadar sadece devlet hastanelerine gidebilen yeşil kartlılar, 1 Ocak`tan itibaren istediği özel ve üniversite hastanesine gidebilecek.

Batman Gazetesi; `Güvencesiz Çalışmaya "Hayır" Dedi`
Batman Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) yaptığı basın açıklaması ile güvencesiz çalışmaya "Hayır" dedi. Genel-İş sendikasında yapılan basın açıklamasını SES Batman şube başkanı Esat Altınışık okudu.

`İranlıyım Dedi, Sahte Altın Sattı`
12 bin TL değerinde sahte altın sattı. Batmanda bir kişi İranlı olarak kendini tanıtarak vatandaşa 12 bin TL değerinde sahte altın sattı.

Batman Postası Gazetesi; `"İnsan Nasıl Yetiştirilir?" Konferansı`
Batman Üniversitesi`nde Doç. Dr. Şemsettin Dursun tarafından "İnsan Yetiştirmek" konulu konferans verildi. Bireylerin yetiştirilmesi üzerine anlatımın yer aldığı konferans, Üniversitenin Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlendi.

Batman Doğuş Gazetesi; `Sağlık-Sen`den Üyelerine İngilizce Eğitimi`
Sağlık-Sen Genel Merkezi ve Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim İngilizce Dil Merkezi arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Sağlık-Sen üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına (eş, çocuk, anne ve baba) yönelik, internet üzerinden uzaktan İngilizce eğitimi verecek.

Batman Umut Gazetesi; `Batman`daki Ürünler Türkiye`nin En Pahalı Ürünleri Seçildi`
Batman, Enflasyon ve zam şampiyonluğu ile adını duyururken, bazı ürünlerde aynı şekilde Türkiye`de en pahalı ürün olarak seçildi. Bu yıl tüketici fiyatları bazında bakıldığında patlıcan ve yurtiçi turlar iki ay, kuru soğan, ayva, etek, sivri biber, karpuz, yumurta ve kabak ise birer ay zam şampiyonu oldu. Zam liginde yılın geride kalan aylarında ikişer kez şampiyon olan patlıcan ve yurtiçi turların mücadelesi dikkati çekerken, sonucu aralık ayında zam şampiyonu olacak ürün belirleyecek.

Batman Pusula Gazetesi; ` "TPAO`da İnşaatlar Durdu`
Kasım ayında teslim edilmesi planlanan ve milyon TL`lere mal olan 120 kişilik işçi pansiyonu, 500 kişilik kafeterya, 500 kişilik yemekhane, Beyazsaray, işçi lojmanları, Sondaj Müdürlüğüne bağlı merkez atölye binalarının inşaatları durdu.

Batman Medya Gazetesi; `Altın Dolandırıcıları Yakalandı`
Geldikleri Batman`da iki kişiyi dolandıran altın dolandırıcıları, Diyarbakır`da yapılan operasyonda yakalandı. İki kişiyi 16 Bin TL dolandıran 3 kişi mahkemece tutuklandı.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Emeklilere Bin 180 Konut`
Batman Üniversitesi kampus yolu üzerinde yapımı planlanan bin 180 konutun Batman Emekliler Derneği üyelerine verileceği belirtildi.
(Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir