• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
`Türkiye`de gergin bir ortam var, huzur içinde seçime gidemiyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de kardeşliğin tesis edilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Özel bir otelde düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendiren Karamollaoğlu, bölgede yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekerek, bölgede bir an önce huzurun sağlanması gerektiğini ifade etti.

Türkiye`nin Ortadoğu politikasının başından beri yanlış olduğunu savunan Karamollaoğlu, “Biz Irak müdahalesinde Amerika`ya destek vermemeliydik, biz NATO`nun Libya`ya müdahalesine destek vermemeliydik. Biz Esad`ı içeride bir isyan çıkartarak, indirmeye kalkmamalıydık. Çünkü siz böyle ülkeye bir girişimde bulunursanız, o da sizin içinizdeki, ayrılıkçıları aynı şekilde destekleme hakkını kendinde görür.”dedi.

Yaklaşan seçimlere de değinen Karamollaoğlu, “Türkiye`de çok gergin bir ortam var. Ülke olarak huzur içinde seçime gidemiyoruz. Geçen seçimden daha da ciddi bir gerginlik var. Böyle bir ortamda seçime gitmek, insanlarda endişe meydana getiriyor. Ama burada en önemli husus siyasi  liderlere düşüyor.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir