• DOLAR 32.476
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2432.899
  • ...
PKK, son üç yılda bine yakın kız çocuğunu iğfal etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta Diyarbakır'ın sokaklarına bilbord olarak asılan afişler, dünya çapında büyük protestolara neden olan Hz. Peygambere hakaret karikatürlerden biri olduğu ortaya çıktı.

Afişin Peygambere Saygı mitinglerinin en büyüğünün düzenlendiği Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda asılması Hz. Peygambere tahammülsüzlük olarak değerlendirilirken söz konusu afiş aynı gün halk tarafından kaldırıldı. 

Yıllarca fiili saldırılarla Kürt halkının İslami anlayışını silemeye çalışan HDP/PKK`liler, ahlaki yozlaştırma yöntemiyle Kürt halkını İslam'dan uzaklaştırmak için yoğun bir çaba içerisine girdikleri gözlemlendi.

Bu güne kadar sergilediği tavırlarla İslami anlayışa olduğu kadar Kürt halkının geleneklerine de düşmanlık besleyen bu yapı, okuma-yazma ve hatta hiç Türkçe bile bilmeyen kadınların eline Türkçe yazılı “Biz Kimsenin Namusu Değiliz, Toplumsal kabustur namus' şeklinde sapık pankartlar tutuşturması bunun sadece birkaç örneğidir. Ayrıca, Sırrı Sakık`ın da reşit olmayan bir kız çocuğu ile zorla cinsel ilişkiye girmek suçundan sabıkalı olduğu ve Sakık`ın bu suçtan 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıkmıştı.

Sık sık namus kavramı öne çıkartarak, saldırarak tecavüz zeminini hazırlayan (şimdiki adıyla) HDP`nin birçok yöneticisi de “Tecavüz” sucundan cezaevinde… 

Siirt'te 2010 yılında meydana gelen ve 9 kişinin tutuklu bulunduğu cinsel istismar olayını protesto eylemlerine organize eden ve protestolara katılan BDP belediye meclis üyesi, eski DTP il yöneticisi ve eski Siirt Yardımlaşma Derneği Başkanı M.T. de, 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.

Öte yandan Türkiye`de 20 Eylül 2012 ve 20 Eylül 2015 tarihleri arasında 18 yaşından küçük bine yakın kız çocuğu dağa kaçırıp iğfal etti. PKK'iler, özelikle kaçırdıkları kız çocukları önce iğfal edip sonra tecavüz ettikleri iddia edilirken, ‘Siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz` diyerek onları zorla dağda tutmaya devam ediyorlar.

Duran Kalkan, Mustafa Karasu gibi dağ kadrosu liderlerinin küçük kızlarla çekilmiş onlarca fotoğrafı sosyal medyada yorumsuz olarak paylaşılıyor. Kamuoyu; HDP ve DBP`li belediyelerin, bu fotoğraflara neden tepki verdiğini merak ediyor.

(M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir