• DOLAR 34.281
  • EURO 37.663
  • ALTIN 2913.645
  • ...
Van - Tatvan Karayolu`nda Kaza!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van-Tatvan karayolunun 120. kilometresi Reşadiye mevkiinde sabah 06.40 sularında viraja girerken gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 38 EZ 054 plakalı TIR şoförü kazaya neden oldu.

İçinde sadece şoförün olduğu TIR, önünde bulunan iki araca ve yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak ancak durabildi. Kazada herhangi bir can kaybı meydana gelmezken, büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ile ilgili olarak bilgi veren yol yapım çalışanı, sürücülerin özellikle bu mevkiye geldiklerinde dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, "Kaza sabah saat 06.40 sıralarında meydana geldi. Viraja giren araç şoförü yolda meydana gelen gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Araç da ağır olduğu için toparlayamadı ve önünde bulunan iki araca ve bariyerlere çarparak ancak durabildi " dedi.

Gerekli Tedbirler Alınmazsa…
Kazanın meydana geldiği bölgede yol yapım çalışmaları kontrollü olarak devam ederken, çalışanlar gelen araçları yolda meydana gelen gizli buzlanmaya karşı uyararak dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Çalışanlar, tedbir alınmaması ve gerekli tuzlama işlemlerinin yapılmaması halinde benzer kazaların yaşanabileceğine dikkat çekti.

Mahmut Aytekin - İLKHA
 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29957.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29958.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir