• DOLAR 34.269
  • EURO 37.672
  • ALTIN 2875.13
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Yeni Meram: ``Selçuk Ayakta``
Meram Tıp, Eğitim ve İlahiyat`ın Konya Üniversitesi`ne bağlanması için alınan tavsiye kararı S.Ü Senatosunu harekete geçirdi. Senato bugün olağanüstü toplanacak. Karar, TBMM gündemine de taşınırken, Selçuk öğrencilerinin protesto yürüyüşü yapacakları öğrenildi.

Merhaba: "Kirlilik Kanser Ediyor"
Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Salim Calp, yoğun hava kirliliğinin gırtlak kanseri ile boğaz, akciğer ve astım olarak bilinen nefes darlığı hastalıklarına sebep olduğunu söyledi.

Memleket: "Selçuk Kan Kaybeder"
Konya kamuoyu Selçuk Üniversitesi`nin sağlıklı bir bölünmeyle 3. Bir devlet üniversitesinin şehre kazandırılmasını beklerken YÖK şok bir tavsiye kararı aldı. Karara göre SÜ` ye bağlı 3 fakülte Konya Üniversitesi`ne bağlanacak.

Anadolu Manşet: "YÖK, Konya`yı Ayağa Kaldırdı"
YÖK`ün Selçuk Üniversitesi`nin bölünmesinin önünü açması, Konya`da tepkiye neden oldu. STK`lar YÖK`ün tavsiye kararına ağır eleştirilerde bulunurken, Selçuk Üniversitesi senatosu bugün olağanüstü toplanıyor.

Yeni Konya: `` X Kişi Kim ``
YÖK üyelerini etkileyerek Meram Tıp, İlahiyat ve Eğitim Fakülteleri`nin beklenmedik bir şekilde Konya Üniversitesi`ne bağlanması kararını kim ya da kimlerin aldırdığı bir türlü belirlenemedi.

M.Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir