• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Van`da Çadır Yangınları Bitmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Çadır yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Van`da, bu sabah saatlerinde bir yangın haberi daha geldi. Seyrantepe Avarek Yolu 5. Sokak No 29`da ikamet eden Muhsin İzciay`ın ailesi büyük bir faciadan kurtuldu. Bugün sabah saat 08.00 sıralarında İzciay ailesinin bulunduğu çadırda yangın meydana geldi. Yangın sobadan kaynaklandığını ifade eden Muhsin İzciay, "Yangın sırasında ben hariç eşim ve 4 çocuğum çadır içerisinde bulunuyordu. Yangın çıkarken eş ve çocuklarımın uyanık olması büyük bir faciayı önledi. Çadır çok kısa bir sürede kül oldu. İtfaiye yaklaşık bir saat sonra geç geldi." dedi.
 
Deprem sonrası evlerini yanan çadıra taşıdıklarını söyleyen İzciay, " Ne varsa her şeyimiz kül oldu. Evdeki eşyaların yanı sıra cebimde bulunan 1.400 TL paramda yangında kül oldu. Elbiselerimiz de dahil olmak üzere çocuklarımın okul kitapları, ayakkabıları v.s her şey yandı. Şuanda hiçbir şeyimiz kalmamış halde ortalıkta kaldık." ifadelerini kullandı.
 
Çıkan yangınla büyük mağduriyet yaşadıklarını söyleyen Muhsin İzciay, "Çadırda hiçbir şeyimiz kalmadı. Devlet yetkililerinden yardım bekliyoruz. 4 çocuğumla çaresiz bir şekilde ortalıkta kaldık. Depremde evimiz çok hasarlı olduğundan oturulmaz raporu verildi. Şuan ne yapacağımızı bilemiyorum. Bir an evvel yardım elinin uzatılmasını istiyorum." dedi.
(Murat Dalgın - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir