• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Arınç: Üst Düzey Bir PKK`lı Yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ``İsmini söylemeyeceğim, PKK örgütünün üst düzeyinden biri İstanbul`da yakalanmıştır`` dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa`dan yayın yapan Bursa TV`de konuk oldu.
 
Programda kadın gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç`a, PKK ile ilgili bir soru yöneltildi.
 
Son 3 aydır PKK örgütüne yönelik başarılı operasyonlar düzenlendiğini, Amanosların temizlendiğini söyleyen Arınç, İstanbul`da adını söyleyemeyeceği üst düzey bir PKK`lının yakalandığını açıkladı.
 
Arınç`ın açıklamaları şöyle:
"Şu anda, ismini söylemeyeceğim PKK örgütünün üst düzeyinden biri İstanbul`da yakalanmıştır. Bizim için çok önemliydi Amanos Dağları`nda sayıları 50`yi geçmediği bilinen örgütün bir şebekesi, yıllardır zarar veriyordu. Amanoslar, coğrafi bakımdan girilmesi, mücadele edilmesi zor yerlerdi. Hatay`da, İskenderun`da askeri birliğe ve polislere karşı saldırı düzenlemişlerdi. O günden bu yana Başbakanımız, talimat vermişti `Amanosları temizleyeceksiniz` diye. Amanoslar şimdi temizlendi. Bütün örgüt üyeleri, elleri kırıldı, çökertildi, silahlarıyla birlike yakalandı. Umarım Amanoslar`dan bir daha saldırı duymayacağız.``

Bu haberler de ilginizi çekebilir