• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
TGK: `Yeni Anayasada Muhafazakar Kesimin Önü Açılmalı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Türkiye Gençlik Konseyi Malatya il başkanlığı tarafından düzenlenen ``Yeni Anayasa ve Değerlerimiz`` sempozyumuna katılmak üzere Malatya`ya giden Türkiye Gençlik Konseyi genel başkanı Rıdvan Söylemez, yeni anayasada inançları uğruna hapislere atılan, sürgün edilen bütün insanların salıverilmesi gerektiğini ifade etti. 
 
TGK genel başkanı Rıdvan Söylemez; Türkiye`nin kendi koltuklarını korumak için cumhuriyet elden gidiyor nidaları atan insanlar yüzünden hep kaybettiğini ifade ederek, yeni anayasada muhafazakâr kesimin önünün açılması gerektiğini belirtti. 
 
Malatya`da koşullanan füze kalkanına da değinen TGK genel başkanı Rıdvan Söylemez," Malatya`da kurulan füze sisteminde kontrol ülkemizdeyse ve bu sistem sadece ABD ve israil`i korumaya yönelik değilse eyvallah. Yok, eğer bu kalkanlar yarın Müslüman ülkelere karşı israil`in politikalarını korumak için kullanılacaksa ve ülkemiz İsrail`in bekçiliğini yapan ABD`nin ekonomik politikaları için Müslüman kanın dökülmesine göz yumacaksa, bu yanlıştan derhal geri dönülmeli. Herkes çok iyi bilmelidir ki; Müslümanların katledilmesine göz yumup, bir askeri için dünyayı ayağa kaldıran İsrail`e her kim destek verirse bu vebalin ortağıdır ve ona bu dünyada da diğer dünyada da yer yoktur" dedi. 
 
Veysi Rüzgar - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir