• DOLAR 32.542
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2422.416
  • ...
Dindar aile göz göre göre ölüme terk ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde dün akşam saat 23.30 sırlarında PKK`li çetelerin hendek kazmalarına engel oldukları için hedef alınan ve dün geceden bu yana saldırı altında olan dindar aile göz göre göre ölüme terk ediliyor.

Gece saat 23.30 sıralarında başlayarak sabah saat 03.30`a kadar devam eden saldırılarla aileyi topluca katletmeye çalışan PKK`li çetelerin, saat 03.30`da ara verdikleri saldırılarını yeniden başlattıkları ve bölgeye silah ve mühimmat taşıdıkları bilgisi geldi.

Evde bulunanlardan R.B bize telefonla ulaşarak, geceden bu yana yüzlerce kez polise telefon etmelerine rağmen polisin kendilerini dinlemediğini, telefonu yüzlerine kapattığını hatta zaman zaman telefonu dahi açmadıklarını söyledi.

R.B, “Niye kimse bize yardım etmiyor, kimse sesimizi duymuyor. Bu adamlar yine evin etrafına bir sürü silah ve bomba getirmeye başladılar. Belli ki yine saldıracaklar. Polis niye telefona bakmıyor? Anlamış değilim. Acaba polis ile anlaşmışlarda bizim mi haberimiz yok. Allah rızası için bize yardım edin.” diyerek yaşadıklarına adeta isyan etti.

Son alınan bilgilere göre; PKK`li çeteler evin etrafında silah ve mühimmat yığınağı yaparak tekrardan saldırıya geçeceği belirtildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir