• DOLAR 34.265
  • EURO 37.588
  • ALTIN 2880.999
  • ...
HÜDA PAR bayramda şehit ailelerini ve kimsesizleri unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Medya Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ile HÜDA PAR İstanbul İl Teşkilatından bir heyet, 90`lı yıllarda bölgede PKK saldırılarıyla şehit olan Müslümanların ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

HÜDA PAR heyeti Nusaybin`den PKK tarafından katledilen şehit İbrahim Kızmaz Hoca ve yine Nusaybine bağlı Kertwene köyünde PKK`nin kurduğu pusuda şehit edilen Şehit Abdülkerim Aslan`ın yakınlarını ziyaret etti.

Şehit İbrahim Kızmaz Hoca`nın ve Şehit Abdülkerim Aslan`ın aileleri bayram için kendilerini ziyarete gelen HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Ziyarette şehit yakınları şehitlerin hayatı hakkında kısa bilgiler vererek PKK`nin 90`lı yıllarda dindar insanlara nasıl saldırdıklarını anlattılar.

Oğlum Allah`ın yolunda gitti

HÜDA PAR heyeti 2010 yılında kansere yakalanmasına rağmen cezaevinde gerekli tedaviyi göremediği için mazlum bir şekilde hayatını kaybeden Cahit Durmaz`ın evini de ziyaret etti.

Durmaz`ın ailesi bayram ziyareti için gelen HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Cahit Durmaz`ın annesi Fatma Durmaz oğlunun acısının hala ilk günkü gibi taze olduğunu ve Allah`ın kendilerine sabır vermesi ile bu acıya katlanabildiklerini ifade etti.

Fatma Teyze, “Allah`a şükürler olsun oğlum kötü bir şeyden dolayı cezaevine düşmedi, Allah yolunda gittiği için cezaevine girdi.” diye konuştu.

HÜDA PAR HEYETİ DARÜLACEZE`DEKİ KİMSESİZLERİ UNUTMADI

Darülaceze sakinlerini de ziyaret eden Elibüyük ve beraberindeki heyet, burada kalan yaşlılarla bayramlaşarak onlarla sohbet etti.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Elibüyük`e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Darülacaze hakkında kısa bir bilgi verdi. (Şükrü Gündüz – İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir