• DOLAR 34.286
  • EURO 37.672
  • ALTIN 2887.858
  • ...
Batman`da tatlıcılar bayram mesaisine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramı`na günler kala pastaneciler bayramlık tatlı hazırlığına başladı. Bayramların vazgeçilmezi olan baklava, kadayıf, kurabiye ve benzeri birçok tatlı tezgâhlardaki yerini aldı.  

Bayrama günler kala siparişleri almaya başlayan işletmeler her yıl olduğu gibi, bu yılda tatlı siparişlerine rağbetin çok olduğunu ifade ettiler.

Esnaflar, halkı kalitesiz tatlılara karşı uyararak, kendilerinin ve misafirlerinin sağlığı için, ucuz ürünlere itibar etmemeleri gerektiğini belirtti.

Tatlı fiyatlarını değiştirmediklerini belirten pastane işletmecisi Selami Öner, “Bayram hazırlığına günler kala hazırlıklarımızı yaptık. Bayram öncesi aldığımız siparişleri hazırladık. Günler öncesinden de müşteriye satmaktayız.” dedi.

Bayram için tatlı siparişleri aldıklarını ifade eden bir başka pastane işletmecisi Abdurrahman Tunç ise, “Bayram siparişlerimizi bir hafta önceden almaya başladık. Aldığımız siparişleri çok güzel ve titizlikle   hazırlıyoruz. Allah`a çok şükür bayram bereketi çoktur. Satışlarımızdan memnunuz. Tatlılarımızı temiz ve   güzel hazırladığımızdan, bizden tatlı alanlar alışverişlerini hep bizden yapıyorlar. Esnafın işinde dürüstlük olunca, Allah veriyor.” diye konuştu.

Bayram için tatlı alan Yusuf Önen, “Her zaman tatlı aldığımız pastaneden bir hafta önce siparişimizi verdik. Vermiş olduğumuz siparişimizi de bu gün aldık. Allah`ın izniyle huzur içinde bir bayram geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.   (M. Sait Çelik – İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir