• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
TÜMSİAD`dan Tanıtım Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) tanıtım basın toplantısı düzenledi. Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekli basın toplantısı Eski Kültür merkezinde saat: 12.00`de düzenlendi.

Toplantıda 2005 yılında kurulan TÜMSİAD`ın Türkiye genelinde KOBİ`leri bünyesinde barındıran 42 şubesinin olduğu açıklandı. Basın toplantısında konuşan Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, Batman`da teşkilatlanmalarını tamamladıklarını ve 3 aylık geçmişe sahip oldukları ve 100`e yakın üyeleri olduğunu söyledi.

Dernek olarak istihdam oluşturmak amacında olduklarını ve Batman`da ciddi bir ticari potansiyel olduğunu belirten Yeşilyurt, "Batman, ticari, sosyal ve kültürel olarak tanıtılması gerekir. Biz bu amaçla bölgesel toplantılar yapacağız." şeklinde konuştu.

Esnafa Sahip Çıkacağız
Dernek olarak Batman`ın sorunlarına duyarlı olacaklarını ve esnafa sahip çıkacaklarını belirten Yeşilyurt, "Esnafın haklarını korumak için çaba göstereceğiz. Esnafa yönelik eğitim çalışmalarına ağırlık vererek esnafın kurumsallaşmasına çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra TÜMSİAD`ı tanıtan ve faaliyetlerini konu alan sinevizyon gösterimi ve soru-cevap bölümüyle tanıtım toplantısı sona erdi.

Veysi Demir-Muhyeddin Beyca-İLKHA
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29806.jpg

 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29807.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29808.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29809.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir