• DOLAR 32.587
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2462.618
  • ...
Zahireciler Derneği Vali Koçak'ı ziyaret  etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Kızıltepe’de bulunan Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, beraberindeki Dernek yönetimiyle birlikte,Vali Ömer FarukKoçak’ı makamında ziyaret ederek zahirecilerin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılan ziyaretle ilgili kısa bir açıklamada Başkan Öter, şunları söyledi:  

“Ziyaretimizin asıl nedeni, Sayın Valimize iade-i ziyarette bulunmak ve teşekkür etmekti. Beş yıllık mücadele sonucunda yapılan zahireciler kavşağının kazalara sebebiyet verebilecek eksikleri ve Hububat merkezinde kaçak kullanım olmadığı halde uygulanan uzun süreli elektrik kesintilerini, Vali   Koçak'a aktardık. Çünkü Sayın Valimiz daha önce iki kez Derneğimizi ziyaret edip, kendilerine arz ettiğimiz sorunlarımızla yakından ilgilendiler. Bizler de yönetim olarak Başkan Yardımcılarımız ve idari heyetimizle birlikte bu gün Sayın Valimizi ziyarete geldik. Bizleri kabul ettikleri için şahsım ve yönetim kurulumuz adına kendilerine teşekkür ederim." dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali  Koçak ise, Kızıltepe Zahireciler Derneği mesleki ve sivil toplum alanındaki örnek faaliyetlerini taktir ettiklerini,  hiç bir kurumdan hibe, maddi destek almadan, kendi imkanlarıyla Kızıltepe ilçemizde kurdukları Devasa Hububat Ticaret merkeziyle, büyük bir iş başardıklarını, Sinyalizasyon, kavşak sorunu ve elektrik kesintileri için yetkililere gerekli talimatları vereceklerini söyledi. (Mehmet Aslan-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir