• DOLAR 34.242
  • EURO 37.297
  • ALTIN 2947.156
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: `Uzay Heyecanı``
İspanya merkezli olan bir seyahat acentesinin 2014 yılından itibaren başlayacağı ve merkez üssü Konya olacak olan uzay seyahatleri, şimdiden turizm şirketlerini heyecanlandırmaya başladı.

Merhaba: "Engelleri Aştılar "
Özge ve Osman Topal isimli engelli iki kardeş, yürüyememelerine rağmen tekerlekli sandalye ile okula gidip geliyor. Engelli kardeşlerin okuldaki başarıları ise herkesi şaşırtıyor.

Memleket: "Eğitim de İçerik Sorunu Var"
3. Uluslararası Eğitimde Kalite Kongresi`nin açılışında konuşan Vali Aydın Nezih Doğan,` Eğitimde alt yapı sorularımız hemen hemen kalmadı ancak dev gibi bir içerik sorunumuz var` dedi.

Anadolu Manşet: "Kaf Dağını Aşmak Gibi"
Sağlıklı bir kişinin sokakta üzerinde hiç düşünmediği sorunlar, engelliler için aşılması çok zor engeller olabiliyor. Sokağa çıkan bir engelli, Konya sokaklarında hem belediyelerin hem de vatandaşların engelleriyle karşılaşabiliyor.

Yeni Konya: `` Eğitimin de Merkeziyiz ``
Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Özel Başak Koleji`nin ortaklaşa düzenlediği 3. Uluslar arası Eğitim Kalite Kongresi yurt içi ve yurt dışından 60 bilim insanının katılımıyla başladı.

M.Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir