• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 03 Aralık Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `Hırsızlara Kim Dur Diyecek`
Batman`da hırsızlığın yaygınlaşmasına tepki gösteren halk, caydırıcı önlemlerin alınmaması ve çocuklara yeterli bilincin verilmemesine tepki gösteriyor.

Batman Barış Gazetesi; `Trafolar dayanmıyor!`
Batman`da bir trafonun patlamasının ardından çıkan yangın ve kopan elektrik telleri, mahallede korkulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Batman Gazetesi; `Sason`da Diş Taraması`
Sason Aşağı Karameşe İlköğretim okulunda okuyan 360 öğrenciye diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Öğrencilere dağıtımdan önce diş fırçası kullanımı ve ağız temizliği ile ilgili olarak öğrencilere bilgi verildi.

Batman Postası Gazetesi; `Engelli Vatandaşlarımıza Sahip Çıkmak İnsanlık Görevimizdir`
Batman Valisi Ahmet Turhan, 3 Aralık dünya Engelliler günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Engelli Vatandaşlara sahip çıkmanın, sorunlarının çözmenin bir insanlık görevi olduğu dile getirdi.

Batman Doğuş Gazetesi; `Tarih ve Yaşam Topluluğu Uluçam İle Bir Araya Geldi`
Çoğunluğunu Batman Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Tarih ve Yaşam Topluluğu, Rektör Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam ile önceki gün bir araya geldi.

Batman Umut Gazetesi; `Depremzedelere `Moral` Ziyareti`
Vali Ahmet Turhan`ın eşi Nuran Turhan`ın depremzede aileleri ziyaret ettiği bildirildi. Vali eşi Turhan`ın Bayındırlık Lojmanlarına yerleşen depremzede aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu belirtildi.

Batman Pusula Gazetesi; `Filmli Cam Denetimi Tüm Hızı İle Sürüyor`
Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen denetimlerde filmli cam kullanan sürücüler bir bir belirleniyor.

Batman Medya Gazetesi; `Engellilerden Vefa Örneği`
Batman`daki engelliler, 3Aralık Dünya Engelliler Günü`nü buruk kutluyor. Batman Bedensel Engelliler Derneğine üye engelliler, bu yıl kutlamalar için ayırdıkları bütçeyi Van depremzedelerine gönderdi.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Çukur kapatıldı, Batman rahatladı!`
1.5 ay önce Esentepe yakınlarında yol yapım çalışmalarında tesadüfen ortaya çıkan 28 metre derinliğindeki çukuru doldurulması çevredeki semt sakinlerini rahatlattı.

Halid Coşkun-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir