• DOLAR 32.58
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.023
  • ...
Tarsus`ta kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana istikametine gitmekte olan bir kamyonet, iddiaya göre orta refüjden  karşı yola geçti. Karşı yola geçen kamyonetin çarptığı motosiklet üzerinde bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay Yunusoğlu Mahallesi yakınlarında D-400 Karayolunda meydana geldi. Tarsus`tan Adana istikametine gitmekte olan A. A.'nın yönetimindeki 33 FH 061 plakalı kamyonet, iddiaya göre orta refüjden  karşı yola geçti.

Yolun karşısına geçen kamyonet Yenice -Tarsus istikametine seyir halinde olan ve üzerinde iki kişinin bulunduğu Motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucu motosiklet sürücüsü Fatih Altunkanat (31)  ve amcasının kızı olduğu öğrenilen Büşra Altunkanat (18) üzerinde bulundukları motosikletten yola savruldular.

Kazada Fatih Altunkanat olay yerinde hayatını kaybederken, Büşra Altunkanat ise ağır yaralandı.

Ağır yaralanan Büşra Altunkanat ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden Fatih Altunkanat`ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir